Behandelaars

Randy Oldenziel

Fysiotherapeut & Osteopaat i.o.

Het menselijk lichaam is fascinerend, de systemen in het lichaam werken gelijk alleen is ieder persoon uniek en elk individu heeft een andere levenswijze. Met mijn gedrevenheid zoek ik naar de onderliggende oorzaak aangezien het symptoom nooit de oorzaak is.

Eenmaal gevonden, ga ik samen met de cliënt opzoek naar oplossingen. Hier werk ik als een teamplayer!

Als perfectionist zet ik mijn ‘manuele skills’ in om het zelfherstellende vermogen te optimaliseren. 

Tineke Nieman

Pedicure

In mijn praktijk help ik graag mensen met voetklachten.

Onder je voeten bevinden zich allerlei zogenaamde reflexzones, ofwel drukpunten. Deze staan in verbinding met de rest van je lichaam. Je organen, beenderen, weefsels, spieren en dergelijke. Volgens Oosterse geneeswijzen vertellen je voeten wat er in je lichaam en geest omgaat.
Door bepaalde drukpunten onder je voet te stimuleren kun je bepaalde blokkades in je lichaam opheffen. Het gevolg is dat de energie weer kan stromen. De zelfhelende werking van je lichaam wordt gestimuleerd en afvalstoffen kunnen je lichaam verlaten.

Delaila Bruinsma

Systeemtherapeut

Bij Praktijk “Feel & Connect” bied ik individuele, relatie- en systeemtherapie aan met een holistische en respectvolle benadering. Samen met jou ga ik doelgericht op zoek naar de oorzaak van de knelpunten in jouw leven. Iedereen komt obstakels tegen in het leven, wat kan leiden tot een verminderd gevoel van welzijn, het ontwikkelen van negatieve patronen en gedachten, of het ervaren van triggers in bepaalde situaties.

Of je nu worstelt met individuele uitdagingen, relatie- en/of gezinsproblematiek, ik begeleid je graag op weg naar groei en herstel. Ik kijk ernaar uit om jou/jullie binnenkort te verwelkomen in mijn praktijk en samen met jou te werken aan jouw welzijn.

Mariska Middelkamp

Diëtiste

Hier zou ik iets vertellen over de manier waarop jij naar het behandelen van patiënten kijkt (holistisch, samenhang tussen bewegingsapparaat, voeding en geest?). Wat drijft je en waar krijgt je voldoening van. 

Dit is vooral een tekst om even wat opvulling te geven, maar ik zou het redelijk kort en bondig houden, zodat mensen in een kort verhaal kennis met je kunnen maken en een gevoel hebben of jij als therapeut en jouw aanpak bij hun past. 

Heel veel meer heb ik nu niet te vertellen, eventueel zou ik per therapeut ook nog een kleine quote hier onder kunnen toevoegen, of bijvoorbeeld 2/3 soorten behandelingen als opsomming. Wil je een contact knop per therapeut?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak plannen?  neem dan contact op, telefonisch of via het contactformulier. 

Ook voor het maken van een afspraak voor fysiotherapeutische interventies zoals echografie, shockwave therapie, dry needling of revalidatie training kun je contact met mij opnemen. Deze behandelingen vinden plaats bij Fysiotherapie Mantinghcentrum in Stadskanaal. 

Maak kennis met Osteopathie

In verband met mijn opleiding ‘Ostheopathie’ zoek ik personen om op te oefenen.

Tegen een vergoeding van slechts € 40,- voer ik een uitgebreid osteopathisch onderzoek en behandeling uit van 60 minuten.