Osteopathie

Sinds september 2021 ben ik begonnen aan de opleiding ‘Osteopathie’ aan de International Academy of Osteopathy (IAO). ‘Osteopathie’ is een manuele behandelvorm om alle bewegingsverliezen en blokkades op te lossen die aan de oorzaak van de klacht liggen. Met name om het auto regulerende en zelf herstellend vermogen te stimuleren. De osteopaat behandeld verschillende systemen zoals:

Neem contact op

Om structureel goed te worden in het vak ben ik opzoek naar personen om op te oefenen. Voor een gereduceerde vergoeding van €40,- wil ik u graag onderzoeken en behandelen. Op deze manier krijgt u een beter inzicht in uw lichaam, verklaringen waarom bij u specifiek in dat deel van het lichaam klachten ontstaan en hoe u bepaalde klachten (op lange termijn) kunt voorkomen.

Het onderzoek zal bestaan uit de lage rug, het bekken, heupen, knieën en enkels. In totaal zal het 60 minuten in beslag nemen. 

Maak kennis met Osteopathie

In verband met mijn opleiding ‘Ostheopathie’ zoek ik personen om op te oefenen.

Tegen een vergoeding van slechts € 40,- voer ik een uitgebreid osteopathisch onderzoek en behandeling uit van 60 minuten.